Μενού
Your Cart

ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΑ

Χειμερινή γυναικεία τραγιάσκα ιταλικής κατασκευής σε μπορντό χρώμα από μαλακό μαλλί . Εχει λάστιχο στο πίσω μέρος για να προσαρμόζει στα περισσότερα κεφάλια και εσωτερικά μαλακή φόδρα από φλις για μεγαλύτερη άνεση και προστασία από το κρύο.Συνδυάζεται υπέροχα με όλα τα καθημερινά σας ντυσίματα ..
29,00€
Γυναικεία Τραγιάσκα Μπλε Italian
Out Of Stock
Χειμερινή γυναικεία τραγιάσκα ιταλικής κατασκευής σε μπλε χρώμα από μαλακό μαλλί . Εχει λάστιχο στο πίσω μέρος για να προσαρμόζει στα περισσότερα κεφάλια και εσωτερικά μαλακή φόδρα από φλις για μεγαλύτερη άνεση και προστασία από το κρύο.Συνδυάζεται υπέροχα με όλα τα καθημερινά σας ντυσίματα και..
29,00€
Χειμερινή γυναικεία τραγιάσκα ιταλικής κατασκευής σε μαύρο χρώμα από μαλακό μαλλί . Εχει λάστιχο στο πίσω μέρος για να προσαρμόζει στα περισσότερα κεφάλια και εσωτερικά μαλακή φόδρα από φλις για μεγαλύτερη άνεση και προστασία από το κρύο.Συνδυάζεται υπέροχα με όλα τα καθημερινά σας ντυσίματα κα..
29,00€
Χειμερινή γυναικεία τραγιάσκα ιταλικής κατασκευής σε γκρι χρώμα από μαλακό μαλλί . Εχει λάστιχο στο πίσω μέρος για να προσαρμόζει στα περισσότερα κεφάλια και εσωτερικά μαλακή φόδρα από φλις για μεγαλύτερη άνεση και προστασία από το κρύο.Συνδυάζεται υπέροχα με όλα τα καθημερινά σας ντυσίματα και..
29,00€
Γυναικεία Τραγιάσκα Μπεζ Italian
Νέο
Χειμερινή γυναικεία τραγιάσκα ιταλικής κατασκευής σε μπεζ χρώμα από μαλακό μαλλί . Εχει λάστιχο στο πίσω μέρος για να προσαρμόζει στα περισσότερα κεφάλια και εσωτερικά μαλακή φόδρα από φλις για μεγαλύτερη άνεση και προστασία από το κρύο.Συνδυάζεται υπέροχα με όλα τα καθημερινά σας ντυσίματα και..
29,00€
Γυναικεία Τραγιάσκα Plaid Μπεζ Italian
Νέο
Χειμερινή γυναικεία τραγιάσκα ιταλικής κατασκευής από μαλακό μαλλί σε ένα όμορφο και ευκολοσυνδύαστο μπεζ καρό. Έχει λάστιχο στο πίσω μέρος για να προσαρμόζει στα περισσότερα κεφάλια και εσωτερικά μαλακή φόδρα από φλις για μεγαλύτερη άνεση και προστασία από το κρύο.Συνδυάζεται υπέροχα με όλα τα καθη..
34,00€
Γυναικεία Τραγιάσκα Tartan Κόκκινο Italian
Νέο
Χειμερινή γυναικεία τραγιάσκα ιταλικής κατασκευής από μαλακό μαλλί σε ένα όμορφο σκωτσέζικο καρό. Έχει λάστιχο στο πίσω μέρος για να προσαρμόζει στα περισσότερα κεφάλια και εσωτερικά μαλακή φόδρα από φλις για μεγαλύτερη άνεση και προστασία από το κρύο.Συνδυάζεται υπέροχα με όλα τα καθημερι..
34,00€
Γυναικεία Τραγιάσκα Tartan Κίτρινο Italian
Νέο
Χειμερινή γυναικεία τραγιάσκα ιταλικής κατασκευής από μαλακό μαλλί σε ένα όμορφο σκωτσέζικο καρό. Έχει λάστιχο στο πίσω μέρος για να προσαρμόζει στα περισσότερα κεφάλια και εσωτερικά μαλακή φόδρα από φλις για μεγαλύτερη άνεση και προστασία από το κρύο.Συνδυάζεται υπέροχα με όλα τα καθημερι..
34,00€
Χειμερινή γυναικεία τραγιάσκα ιταλικής κατασκευής σε αποχρώσεις του γκρί, μαύρου και άσπρου χρώματος από μαλλί μπουκλέ.Εχει λάστιχο στο πίσω μέρος για να προσαρμόζει στα περισσότερα κεφάλια και εσωτερικά μαλακή φόδρα από φλις για μεγαλύτερηάνεση και προστασία από το κρύο.Συνδυάζεται υπέροχα με όλα τ..
29,00€
Χειμερινή γυναικεία τραγιάσκα ιταλικής κατασκευής σε αποχρώσεις του γκρί, μαύρου και άσπρου χρώματος από μαλακό πλεκτό μαλλί στο πάνω μέρος της. Εχει λάστιχο στο πίσω μέρος για να προσαρμόζει στα περισσότερα κεφάλια και εσωτερικά μαλακή φόδρα από φλις για μεγαλύτερη άνεση και προστασία από το κρύο.Σ..
29,00€
Χειμερινή γυναικεία τραγιάσκα ιταλικής κατασκευής από μαλακό μοχέρ μαλλί που συνδυάζει πολύ όμορφα το γκρί και το πράσινο χρώμα.Στο πίσω μέρος έχει λάστιχο για να μπορεί να προσαρμόζει στα περισσότερα κεφάλια και εσωτερικά μαλακή φόδρα από φλις για μεγαλύτερη άνεση και προστασία από το κρύο. Συνδυάζ..
34,00€
Καπέλο σε στυλ ναυτικού κασκέτου κατασκευασμένο από οικολογικό δέρμα σε μαύρο χρώμα και διακοσμημένο με κορδόνι στο γείσο. Θα δώσει μια πιο vintage αίσθηση στα καθημερινά σας outfits.100%  PolyesterΔε πλένεταιOne Size ( καλύπτει 55-57 )Made in Italy..
29,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 38 (4 Σελ.)
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Παρακαλώ ελέγξτε την πολιτική απορρήτου και κάντε κλικ στο κουμπί αποδοχής