Μενού
Your Cart

ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΙΣΟ

Κλασικό ψαθάκι βενετσιάνικου τύπου από 100% χειροποίητη φυσική ψάθα  με 6 εκ. μπόρ (γείσο) και 8 εκ.ύψος με την χαρακτηριστική και εντυπωσιακήριγέ  κορδέλα στα χρώματα του κόκκινου και μαύρου.Κανονική εφαρμογήΔέν πλένεται Made in Italy(Συμβουλευτείτε τον αντίστοιχο πίνακα για να ..
24,00€
Καλοκαιρινό ψάθινο καπέλο σε σχέδιο ίντυ με 6.5 εκ. μπορ ( γείσο ) και φτιαγμένο από 2 ειδών ψάθες. Η κορώνα του είναι από τη φυσική και πολύμαλακή ψάθα raffia ενώ το μπορ του (γείσο) από ψαθόχαρτο σε γαλάζιο χρώμα. Φορέστε το συγκεκεριμένο καπέλο όλες τις ώρες της ημέρας για να προστατευτείτε από τ..
26,00€
Καλοκαιρινό ψάθινο καπέλο σε σχέδιο ίντυ φτιαγμένο από φυσική ψαθόχαρτα σε μια υπέροχη και διακριτική διχρωμία που συνδυάζει το πράσινο με το μπεζ. Έχει 6.5 εκ. μπορ (γείσο) και στη θέση της κορδέλας αλλά και στο φινίρισμα του στο τελείωμαείναι διακοσμημένο με τη φυσική ψάθα raffia. Φορέστ..
24,00€
Καλοκαιρινό ψάθινο καπέλο φτιαγμένο από 100% φυσικό ψαθόχαρτο σε ένα πολύ όμορφο design που συνδυάζει τη μονόχρωμη κορώνα σε κάμελ χρώμα με το ιδιαίτερο γείσο του σε ζιγκ ζαγκ pattern σε κάμελ και μπλε χρωματισμούς. Η γαρνιτούρα του είναι γκρο ριγέ κορδέλα στα χρώματα του καπέλου και το μή..
34,00€
Καλοκαιρινό ψάθινο καπέλο σε στυλ ρεπούμπλικου κατασκευασμένο από υφαντές ίνες χαρτιού οι οποίες γαζώνονται μεταξύ τους και δημιουργούνένα πολύ ελαφρύ, δροσερό και ανθεκτικό καπέλο. Θα γίνει ο καλύτερος σας φίλος στα ταξίδια μιας και μπορείτε εύκολα να το διπλώνετε και να το βάζετε στη βαλίτσα ..
24,00€
Καλοκαιρινό μαλακό καπέλο σε στυλ ίντυ, ραμμένο περιμετρικά, φτιαγμένο από ένα καινούργιο τύπο φυσικού ψαθόχαρτου που δίνει απόλυτα την αίσθηση της ψάθας σε εκρού χρώμα. Είναι διακοσμημένο με 4 εκ.ριγέ  γκρο κορδέλα που του δίνει μια ωραία ένταση.Έχει 6.5 εκ. μπορ (γείσο) και είναι ιδ..
28,00€
Το Cuba είναι ένα μαλακό καλοκαιρινό καπέλο σε στύλ ίντυ, ραμμένο περιμετρικά, φτιαγμένο από φυσικό ψαθόχαρτο. Έχει ένα  διαχρονικό μαύρο χρώμακαι είναι διακοσμημένο με μια φαρδιά γκρο κορδέλα στο ίδιο χρώμα. Έχει 6.5 εκ. μπορ (γείσο) και είναι ιδανικό για να φορεθεί τόσο στη πόλη, που θα ..
24,00€
Το Cuba είναι ένα μαλακό καλοκαιρινό καπέλο σε στύλ ίντυ, ραμμένο περιμετρικά, φτιαγμένο από φυσικό ψαθόχαρτο. Έχει ένα όμορφο γκρι χρώμα και είναι διακοσμημένο με μια φαρδιά γκρο κορδέλα στο ίδιο χρώμα. Έχει 6.5 εκ. μπορ (γείσο) και είναι ιδανικό για να φορεθεί τόσο στη πόλη, που θα δώσει ένα ..
24,00€
Το Cuba Fedora είναι ένα μαλακό καλοκαιρινό καπέλο σε στυλ ρεπούμπλικου, ραμμένο στο χέρι, φτιαγμένο από φυσικό ψαθόχαρτο σε μια όμορφη διχρωμία εκρού και ταμπά χρώματος. Έχει 6 εκ. μπορ (γείσο) και για γαρνιτούρα έχει μια όμορφηριγέ κορδέλα στα χρώματα του ταμπά, μπλε και εκρού. Είναι ιδα..
28,00€
Το Cuba Fedora είναι ένα μαλακό καλοκαιρινό καπέλο σε στυλ ρεπούμπλικου, ραμμένο στο χέρι, φτιαγμένο από φυσικό ψαθόχαρτο σε μια όμορφη διχρωμία εκρού και γκρι χρώματος. Έχει 6 εκ. μπορ (γείσο) και για γαρνιτούρα έχει μια όμορφηριγέ κορδέλα στα χρώματα του ταμπά, μπλε και εκρού. Είναι ιδαν..
28,00€
Το Cuba Fedora είναι ένα μαλακό καλοκαιρινό καπέλο σε στυλ ρεπούμπλικου, ραμμένο στο χέρι, φτιαγμένο από φυσικό ψαθόχαρτο σε μια όμορφη διχρωμία που συνδυάζει το εκρού στη κορώνα και το μπλε με το μπεζ στο γείσο του. Έχει 6 εκ. μπορ (γείσο) και για γαρνιτούρα έχει μια όμορφη ριγέ κορδέλα στα χρ..
28,00€
Το Cuba Fedora είναι ένα μαλακό καλοκαιρινό καπέλο σε στυλ ρεπούμπλικου, ραμμένο στο χέρι, φτιαγμένο από φυσικό ψαθόχαρτο σε μπεζ ανοιχτό χρώμα. Έχει 6 εκ. μπορ (γείσο) και για γαρνιτούρα έχει μια όμορφη ριγέ κορδέλα στα χρώματα του γκρι. Είναι ιδανικό καπέλο να φορεθεί τόσο μέσα στη ..
28,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 101 (9 Σελ.)
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Παρακαλώ ελέγξτε την πολιτική απορρήτου και κάντε κλικ στο κουμπί αποδοχής