Μενού
Your Cart

ΨΑΘΙΝΑ

Το Round Trip είναι ένα μοναδικά στυλάτο γυναικείο καλοκαιρινό καπέλο, το οποίο θα γίνει το απαραίτητο αξεσουάρ στις καλοκαιρινές σας βόλτες.Έχει 8.5 εκ. μπορ (γείσο) και είναι φτιαγμένο σε μπεζ χρώμα το οποίο μπορείτε εύκολα να το συνδυάσετε και είναι διακοσμημένομε ένα διακριτικό ψάθινο κορδόνι γι..
24,00€
Το Round Trip είναι ένα μοναδικά στυλάτο γυναικείο καλοκαιρινό καπέλο, το οποίο θα γίνει το απαραίτητο αξεσουάρ στις καλοκαιρινές σας βόλτες.Έχει 8.5 εκ. μπορ (γείσο) και είναι φτιαγμένο σε ταμπά χρώμα το οποίο μπορείτε εύκολα να το συνδυάσετε και είναι διακοσμημένο με ένα διακριτικό ψάθινο κορδόνι ..
24,00€
Το Round Trip είναι ένα μοναδικά στυλάτο γυναικείο καλοκαιρινό καπέλο, το οποίο θα γίνει το απαραίτητο αξεσουάρ στις καλοκαιρινές σας βόλτες.Έχει 8.5 εκ. μπορ (γείσο) και είναι φτιαγμένο στα χρώματα του μπλε με το εκρού, το οποίο μπορείτε εύκολα να το συνδυάσετε και είναι διακοσμημένο με ένα διακριτ..
24,00€
Το Round Trip είναι ένα μοναδικά στυλάτο γυναικείο καλοκαιρινό καπέλο, το οποίο θα γίνει το απαραίτητο αξεσουάρ στις καλοκαιρινές σας βόλτες.Έχει 8.5 εκ. μπορ (γείσο) και είναι φτιαγμένο στα χρώματα του μαύρου με το εκρού, το οποίο μπορείτε εύκολα να το συνδυάσετε και είναι διακοσμημένο με ένα διακρ..
24,00€
Το Round Trip είναι ένα μοναδικά στυλάτο γυναικείο καλοκαιρινό καπέλο, το οποίο θα γίνει το απαραίτητο αξεσουάρ στις καλοκαιρινές σας βόλτες.Έχει 8.5 εκ. μπορ (γείσο) και είναι φτιαγμένο στο απόλυτο summery τιρκουάζ χρώμα, το οποίο μπορείτε εύκολα να το συνδυάσετε και είναι διακοσμημένο με ένα διακρ..
24,00€
Γυναικείο ανοιχτό ψάθινο καπέλο με γείσο, σε στυλ visor, από φυσική ψάθα και διακοσμημένο με μπλε σκούρα κορδέλα που καταλήγει σε φιόγκοστο πίσω του μέρος. Ιδανικό καπέλο για το απόλυτο beachwear look. 100% Ψάθα One sizeΔεν πλένεταιMade in Italy..
16,00€
Το γυναικείο καπέλο Cuba είναι ένα μαλακό καλοκαιρινό καπέλο σε στυλ τζόκευ με 9 εκ. μπορ (γείσο), ραμμένο περιμετρικά, φτιαγμένο από φυσικό ψαθόχαρτο. Έχει ένα ουδέτερο χρώμα που συνδυάζει όμορφα το μπεζ και το καφέ και είναι διακοσμημένο με μια φαρδιά μαύρη γκρο κορδέλα η οποία καταλήγει σε ένα φι..
24,00€
Το γυναικείο καπέλο Cuba είναι ένα μαλακό καλοκαιρινό καπέλο σε στυλ τζόκευ με 9 εκ. μπορ (γείσο), ραμμένο περιμετρικά, φτιαγμένο από φυσικό ψαθόχαρτο. Έχει ένα ουδέτερο μπεζ χρώμα και είναι διακοσμημένο με μια φαρδιά μαύρη γκρο κορδέλα η οποία καταλήγει σεένα φιόγκο στο πίσω μέρος του. Εσωτερι..
24,00€
Το γυναικείο καπέλο Cuba είναι ένα μαλακό καλοκαιρινό καπέλο σε στυλ τζόκευ με 9 εκ. μπορ (γείσο), ραμμένο περιμετρικά, φτιαγμένο από φυσικό ψαθόχαρτο. Έχει ένα ουδέτερο εκρού χρώμα και είναι διακοσμημένο με μια φαρδιά μπλέ γκρο κορδέλα η οποία καταλήγει σεένα φιόγκο στο πίσω μέρος του. Εσωτερι..
24,00€
Το γυναικείο καπέλο Cuba είναι ένα μαλακό καλοκαιρινό καπέλο σε στυλ τζόκευ με 9 εκ. μπορ (γείσο), ραμμένο περιμετρικά, φτιαγμένο από φυσικό ψαθόχαρτο. Έχει ένα ουδέτερο μπεζ χρώμα στη κορώνα του ενώ το γείσο έχει διαφορετικό στα χρώματα του μπεζ και του μαύρου και είναι διακοσμημένο με μια φαρ..
24,00€
Το γυναικείο καπέλο Cuba είναι ένα μαλακό καλοκαιρινό καπέλο σε στυλ τζόκευ με 9 εκ. μπορ (γείσο), ραμμένο περιμετρικά, φτιαγμένο από φυσικό ψαθόχαρτο. Έχει ένα ουδέτερο ανοιχτό μπεζ χρώμα και είναι διακοσμημένο με μια φαρδιά μπλέ γκρο κορδέλα η οποία καταλήγει σεένα φιόγκο στο πίσω μέρος του. ..
24,00€
Τζόκευ Crochet Carta Πορτοκαλί
Νέο
Ένα πολύ όμορφο, ελαφρύ και διακριτικό γυναικείο καπέλο σε στυλ τζόκευ που μπορείτε να το διπλώνετε όταν δε το φοράτε και να το βάζετε στη τσάντα σας χωρίς να σπάει, αφού η πλέξη crochet που έχει στη κορώνα του το καθιστά απόλυτα ανθεκτικό.Είναι ένα πρακτικό καπέλο που μπορείτε να το φοράτε με ..
24,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 72 (6 Σελ.)