Μενού
Your Cart

PANAMA HATS

Original Panama Hat Cloche Original Panama Hat Cloche
Out Of Stock
Αυθεντικό γυναικείο καπέλο Πάναμα σε ένα πολύ όμορφο, απόλυτα θηλυκό σχέδιο, που δίνει ένα vintage στυλ στις εμφανίσεις σας.Είναι φτιαγμένο από 100% φυσική ψάθα από το Εκουαδόρ και είναι διακοσμημένο με γκρο κορδέλα σε γκριζόμαυρους τόνους και φιόγκο στα δεξιά στο ίδιοχρώμα. Ελαφρύ και ευάερο αυτό τ..
74,00€
Αυθεντικό γυναικείο καπέλο Πάναμα σε ένα πολύ όμορφο, απόλυτα θηλυκό σχέδιο, που δίνει ένα vintage στυλ στις εμφανίσεις σας.Είναι φτιαγμένο από 100% φυσική ψάθα από το Εκουαδόρ, έχει 9 εκ. μπορ (γείσο) και είναι διακοσμημένο με γκρο κορδέλα και φιόγκοστο πίσω του μέρος σε μπεζ χρώμα. Ελαφρύ και ευάε..
80,00€
Αυθεντικό γυναικείο καπέλο Πάναμα στο πολύ κομψό και εντυπωσιακό σχέδιο της καπελίνας φτιαγμένο από 100% φυσική ψάθα από το Εκουαδόρ.Έχει 9 εκ. μπορ ( γείσο ) και είναι διακοσμημένο με μια γκρο κορδέλα σε μαύρο χρώμα. Ελαφρύ και ευάερο αυτό το καπέλο μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας.&..
74,00€
Original Panama Hat Καπελίνα Wide Brim Original Panama Hat Καπελίνα Wide Brim
Νέο
Αυθεντικό γυναικείο καπέλο Πάναμα στο πολύ κομψό και εντυπωσιακό σχέδιο της καπελίνας φτιαγμένο 100%  από τη φυσικήψάθα του Εκουαδόρ. Έχει ένα μεγάλο και σταθερό γείσο στα 9 εκ. και είναι διακοσμημένο με μια γκρο κορδέλα σε μαύρο χρώμα.Ελαφρύ και ευάερο αυτό το καπέλο μπορεί να φορεθεί όλες τις..
80,00€
Αυθεντικό γυναικείο καπέλο Πάναμα σε ένα πολύ κομψό και εντυπωσιακό σχέδιο φτιαγμένο από 100% φυσική ψάθα από το Εκουαδόρ.Έχει 9 εκ. μπορ ( γείσο ) και είναι διακοσμημένο με μια φαρδιά γκρο κορδέλα σε μαύρο χρώμα. Ελαφρύ και ευάερο αυτό το καπέλομπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας. Το κά..
80,00€
Αυθεντικό γυναικείο καπέλο Πάναμα σε ένα πολύ κομψό και εντυπωσιακό σχέδιο φτιαγμένο από 100% φυσική ψάθα από το Εκουαδόρ.Έχει 9 εκ. μπορ ( γείσο ) και είναι διακοσμημένο με μια φαρδιά γκρο κορδέλα σε μπεζ χρώμα. Ελαφρύ και ευάερο αυτό το καπέλομπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας. Το κάθ..
80,00€
Αυθεντικό γυναικείο καπέλο Πάναμα σε ένα πολύ κομψό και εντυπωσιακό σχέδιο φτιαγμένο από 100% φυσική ψάθα από τοΕκουαδόρ.Έχει 9 εκ. μπορ ( γείσο ) και είναι διακοσμημένο με μια φαρδιά γκρο κορδέλα σε καφέ σκούρο χρώμα. Ελαφρύ και ευάερο αυτό τοκαπέλο μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας. ..
80,00€
Αυθεντικό γυναικείο καπέλο Πάναμα σε ένα πολύ κομψό και εντυπωσιακό σχέδιο φτιαγμένο από 100% φυσική ψάθα από το Εκουαδόρ.Έχει 9 εκ. μπορ ( γείσο ) και είναι διακοσμημένο με μια φαρδιά γκρο κορδέλα σε καφέ σκούρο χρώμα. Ελαφρύ και ευάερο αυτό το καπέλομπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας. ..
80,00€
Αυθεντικό γυναικείο καπέλο Πάναμα σε ένα πολύ κομψό και εντυπωσιακό σχέδιο ίντυ με γυρισμένο όλο το μπορ (γείσο) κατεβασμένο προς τα κάτω από 100% φυσική ψάθα από το Εκουαδόρ. Εχει 9 εκ. μπορ ( γείσο ) και είναι διακοσμημένο με μια γκρο κορδέλα σε μαύρο χρώμα. Ελαφρύ και ευάερο αυτό το καπ..
80,00€
Αυθεντικό γυναικείο καπέλο Πάναμα σε ένα πολύ κομψό και εντυπωσιακό σχέδιο ίντυ με γυρισμένο όλο το μπορ (γείσο) κατεβασμένο προς τα κάτω από 100% φυσική ψάθα από το Εκουαδόρ σε χρώμα natural. Εχει 9 εκ. μπορ ( γείσο ) και είναι διακοσμημένο με μια γκρο κορδέλα σε μπεζ χρώμα. Ελαφρύ και ευ..
80,00€
Για το φετινό καλοκαίρι κατασκευάσαμε ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό και άκρως θηλυκό γυναικείο καπέλο σε σχέδιο ίντυ από 100% φυσική ψάθα από το Εκουαδόρ.Έχει ένα μεγάλο μπορ (γείσο) στα 9 εκ. και είναι διακοσμημένο με μια πολύ όμορφη κορδέλα στο εντυπωσιακό λιλά χρώμα.Το συγκεκριμένο καπέλο θα δώσει μια ..
80,00€
Για το φετινό καλοκαίρι κατασκευάσαμε ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό και άκρως θηλυκό γυναικείο καπέλο σε σχέδιο ίντυ από 100% φυσική ψάθα από το Εκουαδόρ.Έχει ένα μεγάλο μπορ (γείσο) στα 9 εκ. και είναι διακοσμημένο με μια πολύ όμορφη ριγέ κορδέλα στα χρώματα του μπλε, τιρκουάζ και μπεζ.Το συγκεκριμένο κα..
80,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 59 (5 Σελ.)