Μενού
Your Cart

ΜΠΕΡΕ

Ο βάσκικος μπερές είναι από τους πιο αναγνωριστικούς τύπους καπέλου. Και το φετινό χειμώνα το Giorgio Hatter συνεργάζεται με την Laulhere, τη μοναδικήγαλλική εταιρεία που από το 1840 μέχρι και σήμερα σχεδιάζει και φτιάχνει τους διάσημους βάσκικους μπερέδες. Παραδοσιακά κατασκευάζονται από πρόβατα στ..
59,00€
Ο βάσκικος μπερές είναι από τους πιο αναγνωριστικούς τύπους καπέλου. Και το φετινό χειμώνα το Giorgio Hatter συνεργάζεται με την Laulhere, τη μοναδικήγαλλική εταιρεία που από το 1840 μέχρι και σήμερα σχεδιάζει και φτιάχνει τους διάσημους βάσκικους μπερέδες και φέρνει την πιο φαρδιά και εντυπωσιακήεκ..
59,00€
Η Elosegui είναι μια εταιρεία που παραδοσιακά από το 1858 κατασκευάζει βάσκικους μπερέδες στην Τολόζα της Ισπανίας.Είναι φτιαγμένος από 100% μαλλί ενώ σας προστατεύει και από την βροχή αφού είναι 100% αδιάβροχος. Εσωτερικά έχει μια σατέν φόδρα για απόλυτη ζεστασιά και άνεση.100% Merino WoolΚανονική ..
42,00€
Μπερέ Army Χακί Elosegui
Out Of Stock
Στρατιωτικό μάλλινο μπερέ της εταιρείας  ELOSEGUI  σε χακί χρώμα με το κλασικό δερμάτινο ζωνάκι περιμετρικά.100% ΜαλλίΣτεγνό καθάρισμαMade in Spain..
30,00€
Στρατιωτικό μάλλινο μπερέ της εταιρείας  ELOSEGUI  σε κόκκνο χρώμα με το κλασικό δερμάτινο ζωνάκι περιμετρικά.100% ΜαλλίΣτεγνό καθάρισμαMade in Spain..
30,00€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)