Μενού
Your Cart

ΜΠΕΡΕ

Ο βάσκικος μπερές είναι από τους πιο αναγνωριστικούς τύπους καπέλου. Και το φετινό χειμώνα το Giorgio Hatter συνεργάζεται με την Laulhere, τη μοναδικήγαλλική εταιρεία που από το 1840 μέχρι και σήμερα σχεδιάζει και φτιάχνει τους διάσημους βάσκικους μπερέδες. Παραδοσιακά κατασκευάζονται από πρόβατα στ..
59,00€
Ο βάσκικος μπερές είναι από τους πιο αναγνωριστικούς τύπους καπέλου. Και το φετινό χειμώνα το Giorgio Hatter συνεργάζεται με την Laulhere, τη μοναδικήγαλλική εταιρεία που από το 1840 μέχρι και σήμερα σχεδιάζει και φτιάχνει τους διάσημους βάσκικους μπερέδες και φέρνει την πιο φαρδιά και εντυπωσιακήεκ..
59,00€
Στρατιωτικό μάλλινο μπερέ της εταιρείας  ELOSEGUI  σε χακί χρώμα με το κλασικό δερμάτινο ζωνάκι περιμετρικά.100% ΜαλλίΣτεγνό καθάρισμαMade in Spain..
30,00€
Στρατιωτικό μάλλινο μπερέ της εταιρείας  ELOSEGUI  σε κόκκνο χρώμα με το κλασικό δερμάτινο ζωνάκι περιμετρικά.100% ΜαλλίΣτεγνό καθάρισμαMade in Spain..
30,00€
Μπερέ Army Μαύρο Elosegui
Out Of Stock
Στρατιωτικό μάλλινο μπερέ της εταιρείας  ELOSEGUI σε μαύρο χρώμα με το κλασικό δερμάτινο ζωνάκι περιμετρικά.100% ΜαλλίΣτεγνό καθάρισμαMade in Spain..
30,00€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Παρακαλώ ελέγξτε την πολιτική απορρήτου και κάντε κλικ στο κουμπί αποδοχής