Μενού
Your Cart

ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΤΖΟΚΕΥ

Αυτό το μάλλινο τζόκευ, ιταλικής κατασκευής ,είναι ο ιδανικός συνδυασμός για ένα σπορ και άνετο στύλ .Έχει 6 πόντους γείσο και εσωτερικά καπιτονέ φόδρα για μεγαλύτερη προστασία από το κρύο.100% Μαλλί  Κανονική ΕφαρμογήΠλύσιμο στο χέριMade in Italy..
24,00€
Αυτό το μάλλινο τζόκευ, ιταλικής κατασκευής, είναι ο ιδανικός συνδυασμός για ένα σπορ και άνετο στυλ .Έχει 6 πόντους γείσο και εσωτερικά καπιτονέ φόδρα για μεγαλύτερη προστασία από το κρύο.100% ΜαλλίΚανονική ΕφαρμογήΠλύσιμο στο χέριMade in Italy..
24,00€
Αυτό το μάλλινο τζόκευ, ιταλικής κατασκευής ,είναι ο ιδανικός συνδυασμός για ένα σπορ και άνετο στύλ .Έχει 6 πόντους γείσο και εσωτερικά καπιτονέ φόδρα για μεγαλύτερη προστασία από το κρύο.100% ΜαλλίΚανονική ΕφαρμογήΠλύσιμο στο χέριMade in Italy..
24,00€
Αυτό το μάλλινο τζόκευ, ιταλικής κατασκευής ,είναι ο ιδανικός συνδυασμός για ένα σπορ και άνετο στύλ .Έχει 7 πόντους γείσο και εσωτερικά καπιτονέ φόδρα για μεγαλύτερη προστασία από το κρύο.80% Μαλλί  20 %PolyesterΚανονική ΕφαρμογήΠλύσιμο στο χέριMade in Italy..
24,00€
Αυτό το κοτλέ τζόκευ, ιταλικής κατασκευής, είναι ο ιδανικός συνδυασμός για ένα σπορ και άνετο στύλ .Έχει 6 πόντους γείσο και εσωτερικά καπιτονέ φόδρα για μεγαλύτερη προστασία από το κρύο.100% ΒαμβάκιΚανονική ΕφαρμογήΠλύσιμο στο χέριMade in Italy..
24,00€
Αυτό το μάλλινο τζόκευ, ιταλικής κατασκευής ,είναι ο ιδανικός συνδυασμός για ένα σπορ και άνετο στύλ . Έχει ένα πολυ όμορφο και ευκολοσυνδύαστο καρό σε λαδί χρώμα με ιδιαίτερη πινελιά το γείσο που είναι φτιαγμένο από μονόχρωμο λαδί ύφασμα.Έχει 6 πόντους γείσο και εσωτερικά καπιτονέ φόδρα για με..
28,00€
Αυτό το μάλλινο τζόκευ, ιταλικής κατασκευής ,είναι ο ιδανικός συνδυασμός για ένα σπορ και άνετο στύλ . Έχει ένα πολυ όμορφο και ευκολοσυνδύαστο καρό σε μπλε χρώμα με μουσταρδί λεπτομέρειες και με ιδιαίτερη πινελιά το γείσο που είναι φτιαγμένο από μονόχρωμομπλε ύφασμα.Έχει 6 πόντους γείσο και εσ..
28,00€
Αυτό το μάλλινο τζόκευ, ιταλικής κατασκευής, είναι ο ιδανικός συνδυασμός για ένα σπορ και άνετο στυλ .Φτιαγμένο σε ψαροκόκκαλο ύφασμα, έχει ένα πολύ όμορφο χρώμα που συνδυάζει το καμηλό και το μαύρο και έτσι μπορεί να συνδυαστεί με τα περισσότερα χρώματα.Έχει 6 πόντους γείσο και εσωτερικά καπιτονέ φ..
28,00€
Αυτό το μάλλινο τζόκευ, ιταλικής κατασκευής ,είναι ο ιδανικός συνδυασμός για ένα σπορ και άνετο στύλ . Έχει ένα πολυ όμορφο και ευκολοσυνδύαστο γκρι ψαροκόκκαλο χρώμα με ιδιαίτερη πινελιά το γείσο που είναι φτιαγμένο από μονόχρωμο γκρι ύφασμα.Έχει 6 πόντους γείσο και εσωτερικά καπιτονέ φόδρα για μεγ..
28,00€
Αυτό το μάλλινο τζόκευ, ιταλικής κατασκευής, είναι ο ιδανικός συνδυασμός για ένα σπορ και άνετο στύλ . Είναι κατασκευασμένη από το φινετσάτοκαι ποιοτικό σκωτσέζικο ύφασμα Shetland σε ένα όμορφο νεανικό μεγάλο καρό στις αποχρώσεις του μπορντό και του μπλε, με ιδιαίτερη πινελιά το γείσο που είναι..
34,00€
Αυτό το μάλλινο τζόκευ, ιταλικής κατασκευής, είναι ο ιδανικός συνδυασμός για ένα σπορ και άνετο στύλ .Έχει 6 πόντους γείσο, έχει ένα όμορφο και ευκολοσυνδύαστο γκρί ανθρακί χρώμα και είναι η ιδανική λύση για το έντονο κρύο αφού μπορείτε όταν θέλετε να κατεβάζετε τα εσωτερικά αυτιά χωρίς να χάνε..
28,00€
Αυτό το μάλλινο τζόκευ, ιταλικής κατασκευής, είναι ο ιδανικός συνδυασμός για ένα σπορ και άνετο στύλ .Έχει 6 πόντους γείσο, έχει ένα όμορφο και κλασικό μπλε χρώμα και είναι η ιδανική λύση για το έντονο κρύο αφού μπορείτε όταν θέλετε να κατεβάζετε τα εσωτερικά αυτιά χωρίς να χάνετε το στυλ στο ν..
28,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 12 (1 Σελ.)
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Παρακαλώ ελέγξτε την πολιτική απορρήτου και κάντε κλικ στο κουμπί αποδοχής