Μενού
Your Cart

Καπελιέρες

Χειροποίητη μεγάλη στρογγυλή καπελιέρα κατασκευασμένη εσωτερικά από πεπιεσμένο χαρτί ενώ το εξωτερικό του περίβλημα είναι από λευκή δερματίνη. Έχει λευκά διακοσμητικά εξώγαζα και λευκό κορδόνι για να την κρατάτε. Αποτελεί ιδανική λύση για την αποθήκευση και την μεταφορά των καπέλων σας και σας βοηθά..
32,00€
Χειροποίητη μεγάλη στρογγυλή καπελιέρα κατασκευασμένη εσωτερικά από πεπιεσμένο χαρτί ενώ το εξωτερικό του περίβλημα είναι από λευκή δερματίνη. Έχει λευκά διακοσμητικά εξώγαζα και λευκό κορδόνι για να την κρατάτε. Αποτελεί ιδανική λύση για την αποθήκευση και την μεταφορά των καπέλων σας και ..
35,00€
Χειροποιήτη μεγάλη στρογγυλή καπελιέρα κατασκευασμένη εσωτερικά από πεπιεσμένο χαρτί ενώ το εξωτερικό του περίβλημα είναι από μαύρη δερματίνη. Έχει λευκό κορδόνι για να την κρατάτε. Αποτελεί ιδανική λύση για την αποθήκευση και την μεταφορά των καπέλων σας και σας βοηθάει να τα διατηρήσετε ..
32,00€
Χειροποίητη μεγάλη στρογγυλή καπελιέρα κατασκευασμένη εσωτερικά από πεπιεσμένο χαρτί ενώ το εξωτερικό του περίβλημα είναι από μαύρη δερματίνη. Είναι διακοσμημένο με λευκό κορδόνι για να την κρατάτε. Αποτελεί ιδανική λύση για την αποθήκευση και την μεταφορά των καπέλων σας και σας βοηθάει ν..
35,00€
Hat Box Suitcase Hat Box Suitcase
Νέο
Σας παρουσιάζουμε τη καινούργια μας καπελιέρα που θα εξασφαλίσει την ασφαλή μεταφορά αλλά και τη φύλαξη των αγαπημένων σας καπέλων.Έχει ένα φανταστικό vintage σχέδιο σε μπορφή βαλιτσάκι στο ουδέτερο μπεζ - tan χρώμα. Ασφαλίζει δεξιά αριστερά και διαθέτει χειρολαβή από faux δέρμα.Διαστάσεις ..
44,00€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)