Μενού
Your Cart

ΤΡΑΓΙΑΣΚΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ

Καλοκαιρινή τραγιάσκα από 100% βαμβάκι σε μαύρο χρώμα , στη διαχρονική γραμμή flat cap, ραμμένη μπροστά στο γείσο και εσωτερικά τρυπητή υδρόφιλη φόδρα.Κανονική εφαρμογήΠλύσιμο στο χέρι.Συμβουλευτείτε τον αντίστοιχο πίνακα για να βρείτε το νούμερο σας...
20,00€
Καλοκαιρινή τραγιάσκα από 100% βαμβάκι σε χρώμα χακί, στη διαχρονική γραμμή flat cap, ραμμένη μπροστά στο γείσοκαι εσωτερικά τρυπητή υδρόφιλη φόδρα.Κανονική εφαρμογήΠλύσιμο στο χέριΣυμβουλευτείτε τον αντίστοιχο πίνακα για να βρείτε το νούμερο σας...
20,00€
Καλοκαιρινή τραγιάσκα από 100% βαμβάκι σε χρώμα σκούρο μπλέ, στη διαχρονική γραμμή flat cap, ραμμένη μπροστά στο γείσο και εσωτερικά βαμβακερή φόδρα στο ίδιο χρώμα.Κανονική εφαρμογήΠλύσιμο στο χέρι Συμβουλευτείτε τον αντίστοιχο πίνακα για να βρείτε το νούμερο σας..
20,00€
Καλοκαιρινή τραγιάσκα στη διαχρονική γραμμή flat cap, ραμμένη μπροστά στο γείσο και εσωτερικά τρυπητή υδρόφιλη φόδρα.Φτιαγμένη από ένα πολύ δροσερό ύφασμα σε μικρό καρό στους τόνους του μπλέ και του μπεζ, δίνει μια σπόρ και μοντέρνα εμφάνιση στα καλοκαιρινά σας ντυσίματα.75% Λινό  25% Βαμβ..
24,00€
Καλοκαιρινή τραγιάσκα στη διαχρονική γραμμή flat cap, ραμμένη μπροστά στο γείσο και εσωτερικά τρυπητή υδρόφιλη φόδρα.Φτιαγμένη από 100% βαμβακερό ύφασμα σε ένα ευκολοσυνδύαστο καρό στους τόνους του καφέ, δίνει μια σπόρ και μοντέρνα εμφάνιση στα καλοκαιρινά σας ντυσίματα.100% Βαμβάκι Κανονι..
20,00€
Καλοκαιρινή τραγιάσκα από 100% βαμβάκι σε χρώμα καρό μπεζ/γκρί με γαλάζια ρίγα, στη διαχρονική γραμμή flat cap, ραμμένη μπροστά στο γείσοκαι εσωτερικά τρυπητή υδρόφιλη φόδρα.Κανονική εφαρμογήΠλύσιμο στο χέρι( Συμβουλευτείτε τον αντίστοιχο πίνακα για να βρείτε το νούμερο σας )..
20,00€
Τραγιάσκα στη νεανική slim line γραμμή ivy σε μαύρο χρώμα από 100% βαμβάκι και εσωτερικά βαμβακερή μαύρη φόδρα.Έχει εξαιρετική εφαρμογή αγκαλιάζοντας όμορφα το κεφάλι σας ενώ κολακεύει τα περισσότερα πρόσωπα. Φοριέται άνετα όλες τις ώρεςμε όλα τα casual ντυσίματα σας.Κανονική ΕφαρμογήΠλύσιμο στο χέρ..
24,00€
Τραγιάσκα στη νεανική slim line γραμμή ivy σε βαμβακερό ύφασμα σε χακί χρώμα και εσωτερικά βαμβακερή φόδρα.Έχει εξαιρετική εφαρμογή αγκαλιάζοντας όμορφα το κεφάλι σας ενώ κολακεύει τα περισσότερα πρόσωπα. Φοριέται άνετα όλες τις ώρες με όλα τα casual ντυσίματα σας.100% ΒαμβάκιΚανονική ΕφαρμογήΠ..
24,00€
Καλοκαιρινή τραγιάσκα από 100% βαμβάκι σε χρώμα γκρί σκούρο πτι-καρό με κόκκινη και πράσινη ρίγα, σε εφαρμοστή γραμμή, ραμμένη στο γείσο και εσωτερικά φόδρα βαμβακερή.Κανονική εφαρμογή Πλύσιμο στο χέριMade In ItalyΣυμβουλευτείτε τον αντίστοιχο πίνακα για να βρείτε το νούμερο σας..
29,00€
Τραγιάσκα καλοκαιρινή στη νεανική slim line γραμμή ivy, κατασκευασμένη από ένα πολύ δροσερό ύφασμα σε μικρό καρό στους τόνους του μπλεκαι του μπεζ και εσωτερικά βαμβακερή φόδρα.Έχει εξαιρετική εφαρμογή αγκαλιάζοντας όμορφα το κεφάλι σας ενώ κολακεύει τα περισσότερα πρόσωπα. Φοριέται άνετα όλες τις ώ..
29,00€
Η καλοκαιρινή τραγιάσκα ivy cap σε νεανική slim line γραμμή είναι φτιαγμένη από τα καλύτερα λινά ιταλικά υφάσματα. Είναι ραμμένη μπροστά στο γείσοκαι εσωτερικά έχει βαμβακερή φόδρα. Σας δίνει υπέροχο στύλ ενώ λόγω του υφάσματος είναι μια πολύ ελαφριά και δροσερή επιλογή που μπορεί να φορεθεί άν..
38,00€
Η καλοκαιρινή τραγιάσκα ivy cap σε νεανική slim line γραμμή είναι φτιαγμένη από τα καλύτερα λινά ιταλικά υφάσματα. Είναι ραμμένη μπροστά στο γείσο και εσωτερικά έχει βαμβακερή φόδρα. Σας δίνει υπέροχο στύλ ενώ λόγω του υφάσματος είναι μια πολύ ελαφριά και δροσερή επιλογή που μπορεί να φορεθεί ά..
38,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 53 (5 Σελ.)
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Παρακαλώ ελέγξτε την πολιτική απορρήτου και κάντε κλικ στο κουμπί αποδοχής