Μενού
Your Cart

ΨΑΘΙΝΑ

Το Round Trip είναι ένα μοναδικά στυλάτο γυναικείο καλοκαιρινό καπέλο, το οποίο θα γίνει το απαραίτητο αξεσουάρ στις καλοκαιρινές σας βόλτες.Έχει 8.5 εκ. μπορ (γείσο) και είναι φτιαγμένο σε μπεζ χρώμα το οποίο μπορείτε εύκολα να το συνδυάσετε και είναι διακοσμημένομε ένα διακριτικό ψάθινο κορδόνι γι..
24,00€
Το Round Trip είναι ένα μοναδικά στυλάτο γυναικείο καλοκαιρινό καπέλο, το οποίο θα γίνει το απαραίτητο αξεσουάρ στις καλοκαιρινές σας βόλτες.Έχει 8.5 εκ. μπορ (γείσο) και είναι φτιαγμένο σε ταμπά χρώμα το οποίο μπορείτε εύκολα να το συνδυάσετε και είναι διακοσμημένο με ένα διακριτικό ψάθινο κορδόνι ..
24,00€
Το Round Trip είναι ένα μοναδικά στυλάτο γυναικείο καλοκαιρινό καπέλο, το οποίο θα γίνει το απαραίτητο αξεσουάρ στις καλοκαιρινές σας βόλτες.Έχει 8.5 εκ. μπορ (γείσο) και είναι φτιαγμένο στα χρώματα του μπλε με το εκρού, το οποίο μπορείτε εύκολα να το συνδυάσετε και είναι διακοσμημένο με ένα διακριτ..
24,00€
Το Round Trip είναι ένα μοναδικά στυλάτο γυναικείο καλοκαιρινό καπέλο, το οποίο θα γίνει το απαραίτητο αξεσουάρ στις καλοκαιρινές σας βόλτες.Έχει 8.5 εκ. μπορ (γείσο) και είναι φτιαγμένο στα χρώματα του μαύρου με το εκρού, το οποίο μπορείτε εύκολα να το συνδυάσετε και είναι διακοσμημένο με ένα διακρ..
24,00€
Το Round Trip είναι ένα μοναδικά στυλάτο γυναικείο καλοκαιρινό καπέλο, το οποίο θα γίνει το απαραίτητο αξεσουάρ στις καλοκαιρινές σας βόλτες.Έχει 8.5 εκ. μπορ (γείσο) και είναι φτιαγμένο στο απόλυτο summery τιρκουάζ χρώμα, το οποίο μπορείτε εύκολα να το συνδυάσετε και είναι διακοσμημένο με ένα διακρ..
24,00€
Το γυναικείο καπέλο Cuba είναι ένα μαλακό καλοκαιρινό καπέλο σε στυλ τζόκευ με 9 εκ. μπορ (γείσο), ραμμένο περιμετρικά, φτιαγμένο από φυσικό ψαθόχαρτο. Έχει ένα ουδέτερο ανοιχτό μπεζ χρώμα και είναι διακοσμημένο με μια φαρδιά μπλέ γκρο κορδέλα η οποία καταλήγει σεένα φιόγκο στο πίσω μέρος του. ..
24,00€
Το γυναικείο καπέλο Cuba είναι ένα μαλακό καλοκαιρινό καπέλο σε στυλ τζόκευ με 9 εκ. μπορ (γείσο), ραμμένο περιμετρικά, φτιαγμένο από φυσικό ψαθόχαρτο. Έχει ένα όμορφο καλοκαιρινό μπλε χρώμα και είναι διακοσμημένο με μια φαρδιά εκρού γκρο κορδέλα η οποία καταλήγει σεένα φιόγκο στο πίσω μέρος το..
24,00€
Το γυναικείο καπέλο Cuba είναι ένα μαλακό καλοκαιρινό καπέλο σε στυλ τζόκευ με 9 εκ. μπορ (γείσο), ραμμένο περιμετρικά, φτιαγμένο από φυσικό ψαθόχαρτο. Έχει μια όμορφη απόχρωση που συνδυάζει το καφέ και καμηλό χρώμα και είναι διακοσμημένο με μια φαρδιά καφέ castagna γκρο κορδέλα η οποία καταλήγ..
24,00€
Το γυναικείο καπέλο Cuba είναι ένα μαλακό καλοκαιρινό καπέλο σε στυλ τζόκευ με 9 εκ. μπορ (γείσο), ραμμένο περιμετρικά, φτιαγμένο από φυσικό ψαθόχαρτο. Έχει μια όμορφη απόχρωση που συνδυάζει το μπεζ και μαύρο χρώμα και είναι διακοσμημένο με μια φαρδιά μαύρη γκρο κορδέλα η οποία καταλήγει σεένα ..
24,00€
Κλασικό ψαθάκι βενετσιάνικου τύπου από 100% φυσική ψάθα  με 6 εκ. μπόρ (γείσο) και 8 εκ.ύψος και φαρδιά μαύρη κορδέλα.Κανονική εφαρμογήΔέν πλένεται Made in Italy..
15,00€
Κλασικό ψαθάκι βενετσιάνικου τύπου από 100% φυσική ψάθα  με ένα εντυπωσιακό συνδυασμό του φυσικού χρώματος στο κεφάλι και του μαύρου στο γείσο.Έχει 6 εκ. μπόρ (γείσο) και 8 εκ.ύψος και φαρδιά μαύρη κορδέλα για γαρνιτούρα.Κανονική εφαρμογήΔέν πλένεται Made in Italy..
20,00€
Κλασικό ψαθάκι βενετσιάνικου τύπου από 100% φυσική ψάθα  με πιο μεγάλο και εντυπωσιακό μπόρ (γείσο) 8εκ. και φαρδιά μαύρη κορδέλα για γαρνιτούρα.Κανονική εφαρμογήΔέν πλένεται Made in Italy..
18,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 67 (6 Σελ.)
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Παρακαλώ ελέγξτε την πολιτική απορρήτου και κάντε κλικ στο κουμπί αποδοχής