Μενού
Your Cart

ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΤΖΟΚΕΥ

Αυτό το μάλλινο τζόκευ, ιταλικής κατασκευής ,είναι ο ιδανικός συνδυασμός για ένα σπορ και άνετο στύλ .Έχει 6 πόντους γείσο και εσωτερικά καπιτονέ φόδρα για μεγαλύτερη προστασία από το κρύο.100% Μαλλί  Κανονική ΕφαρμογήΠλύσιμο στο χέριMade in Italy..
28,00€
Αυτό το μάλλινο τζόκευ, ιταλικής κατασκευής, είναι ο ιδανικός συνδυασμός για ένα σπορ και άνετο στυλ .Έχει 6 πόντους γείσο και εσωτερικά καπιτονέ φόδρα για μεγαλύτερη προστασία από το κρύο.100% ΜαλλίΚανονική ΕφαρμογήΠλύσιμο στο χέριMade in Italy..
28,00€
Αυτό το μάλλινο τζόκευ, ιταλικής κατασκευής ,είναι ο ιδανικός συνδυασμός για ένα σπορ και άνετο στύλ .Έχει 6 πόντους γείσο και εσωτερικά καπιτονέ φόδρα για μεγαλύτερη προστασία από το κρύο.100% ΜαλλίΚανονική ΕφαρμογήΠλύσιμο στο χέριMade in Italy..
28,00€
Αυτό το μάλλινο τζόκευ, ιταλικής κατασκευής, είναι ο ιδανικός συνδυασμός για ένα σπορ και άνετο στυλ .Έχει 6 πόντους γείσο και εσωτερικά καπιτονέ φόδρα για μεγαλύτερη προστασία από το κρύο.100% ΜαλλίΚανονική ΕφαρμογήΠλύσιμο στο χέριMade in Italy..
28,00€
Αυτό το κοτλέ τζόκευ, ιταλικής κατασκευής, είναι ο ιδανικός συνδυασμός για ένα σπορ και άνετο στύλ .Έχει 6 πόντους γείσο και εσωτερικά καπιτονέ φόδρα για μεγαλύτερη προστασία από το κρύο.100% ΒαμβάκιΚανονική ΕφαρμογήΠλύσιμο στο χέριMade in Italy..
24,00€
Μάλλινο τζόκευ, ιταλικής κατασκευής, είναι ο ιδανικός συνδυασμός για ένα σπορ και άνετο στυλ . Έχει ένα πολύ όμορφο και ευκολοσυνδύαστο καρό σε σκούρο γκρι χρώμα ενώ στο πίσω του μέρος έχει ειδικό σύστημα ανοίγματος για να μπορεί εύκολα το νούμερο να ρυθμιστεί από τον καθένα ξεχωριστά.Έχει..
28,00€
Μάλλινο τζόκευ, ιταλικής κατασκευής, είναι ο ιδανικός συνδυασμός για ένα σπορ και άνετο στυλ . Έχει ένα πολύ όμορφο και ευκολοσυνδύαστο καρό σε φωτεινό καμηλό χρώμα ενώ στο πίσω του μέρος έχει ειδικό σύστημα ανοίγματος για να μπορεί εύκολα το νούμερο να ρυθμιστεί από τον καθένα ξεχωριστά.Έ..
28,00€
Μάλλινο τζόκευ, ιταλικής κατασκευής, είναι ο ιδανικός συνδυασμός για ένα σπορ και άνετο στυλ . Έχει ένα πολύ όμορφο και ευκολοσυνδύαστο καρό σε ανοιχτό γκρι χρώμα ενώ στο πίσω του μέρος έχει ειδικό σύστημα ανοίγματος για να μπορεί εύκολα το νούμερο να ρυθμιστεί από τον καθένα ξεχωριστά.Έχε..
28,00€
Αυτό το μάλλινο τζόκευ, ιταλικής κατασκευής ,είναι ο ιδανικός συνδυασμός για ένα σπορ και άνετο στύλ . Έχει ένα πολυ όμορφο και ευκολοσυνδύαστο καρό σε λαδί χρώμα με ιδιαίτερη πινελιά το γείσο που είναι φτιαγμένο από μονόχρωμο λαδί ύφασμα.Έχει 6 πόντους γείσο και εσωτερικά καπιτονέ φόδρα για με..
28,00€
Αυτό το μάλλινο τζόκευ, ιταλικής κατασκευής ,είναι ο ιδανικός συνδυασμός για ένα σπορ και άνετο στύλ . Έχει ένα πολυ όμορφο και ευκολοσυνδύαστο καρό σε μπλε χρώμα με μουσταρδί λεπτομέρειες και με ιδιαίτερη πινελιά το γείσο που είναι φτιαγμένο από μονόχρωμομπλε ύφασμα.Έχει 6 πόντους γείσο και εσ..
28,00€
Αυτό το μάλλινο τζόκευ, ιταλικής κατασκευής, είναι ο ιδανικός συνδυασμός για ένα σπορ και άνετο στυλ .Φτιαγμένο σε ψαροκόκκαλο ύφασμα, έχει ένα πολύ όμορφο χρώμα που συνδυάζει το καμηλό και το μαύρο και έτσι μπορεί να συνδυαστεί με τα περισσότερα χρώματα.Έχει 6 πόντους γείσο και εσωτερικά καπιτονέ φ..
28,00€
Αυτό το μάλλινο τζόκευ, ιταλικής κατασκευής ,είναι ο ιδανικός συνδυασμός για ένα σπορ και άνετο στύλ . Έχει ένα πολυ όμορφο και ευκολοσυνδύαστο γκρι ψαροκόκκαλο χρώμα με ιδιαίτερη πινελιά το γείσο που είναι φτιαγμένο από μονόχρωμο γκρι ύφασμα.Έχει 6 πόντους γείσο και εσωτερικά καπιτονέ φόδρα για μεγ..
28,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 16 (2 Σελ.)