Μενού
Your Cart

ΠΑΙΔ./ΒΑΠΤ.

Καβουράκι Βαπτιστικό Blue R
Out Of Stock
Καβουράκι βαπτιστικό - bebe τύπου πάναμα από 100% φυσικό ψαθόχαρτο σε λευκό χρώμα με μπλε κορδέλα (έαν χρειαστεί μπορεί να αφαιρεθεί)Δεν πλένεταιMade in Italy..
15,00€
Παιδικό καπέλο σε σχέδιο καβουράκι από 100% φυσική ψάθα με μια ιδιαίτερη διχρωμία του μπλέ και του μπεζ της ψάθας. Εχει 3.5 εκ. μπορ (γείσο) και μπλέ κορδέλα για γαρνιτούρα.Θα προστατεύσει από τον ήλιο όλους τους μικρούς μας φίλους και θα δώσει ένα ωραίο καλοκαιρινό στυλ στα ντυσίματα τους.100% Φυσι..
16,00€
Παιδικό καπέλο σε σχέδιο καβουράκι κατασκευασμένο από τη φυσική ψάθα της Τοσκάνης με 3.5 εκ. μπορ (γείσο) και για γαρνιτούρα έχει γκρο μπλέ  κορδέλα.Θα προστατεύσει από τον ήλιο όλους τους μικρούς μας φίλους και θα δώσει ένα ωραίο καλοκαιρινό στυλ στα ντυσίματα τους.100% Φυσική ΨάθαΚανονική εφα..
16,00€
Παιδικό καπέλο σε σχέδιο καβουράκι από 100% φυσική ψάθα με 3.5 εκ. μπορ (γείσο) και για γαρνιτούρα έχει γκρο μπλέ ριγέ κορδέλα καιμπλέ ρέλι στο τελείωμα. Θα προστατεύσει από τον ήλιο όλους τους μικρούς μας φίλους και θα δώσει ένα ωραίο καλοκαιρινό στυλ στα ντυσίματα τους.100% Φυσική ΨάθαΚανονική εφα..
14,00€
Παιδικό καπέλο σε σχέδιο καβουράκι από 100% φυσική ψάθα με 3.5 εκ. μπορ (γείσο) και για γαρνιτούρα έχει γκρο κόκκινη ριγέ κορδέλα καικόκκινο ρέλι στο τελείωμα. Θα προστατεύσει από τον ήλιο όλους τους μικρούς μας φίλους και θα δώσει ένα ωραίο καλοκαιρινό στυλ στα ντυσίματα τους.100% Φυσική ΨάθαΚανονι..
14,00€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Παρακαλώ ελέγξτε την πολιτική απορρήτου και κάντε κλικ στο κουμπί αποδοχής