Μενού
Your Cart

Cuba Wide Brim Hats

Καλοκαιρινό μαλακό καπέλο σε στυλ ίντυ, ραμμένο περιμετρικά, φτιαγμένο από ένα καινούργιο τύπο φυσικού ψαθόχαρτου που δίνει απόλυτα την αίσθηση της ψάθας σε εκρού χρώμα. Είναι διακοσμημένο με 4 εκ.ριγέ  γκρο κορδέλα που του δίνει μια ωραία ένταση.Έχει 6.5 εκ. μπορ (γείσο) και είναι ιδ..
38,00€
Ιντυ Trimmed Straw Leather Band Tan Ιντυ Trimmed Straw Leather Band Tan
Νέο
Καλοκαιρινό μαλακό καπέλο σε στυλ ίντυ, ραμμένο περιμετρικά, φτιαγμένο από ένα καινούργιο τύπο φυσικού ψαθόχαρτου που δίνει απόλυτα την αίσθηση της ψάθας σε μελί χρώμα. Μια όμορφη πινελιά είναι η διακόσμηση του που έχει γίνει με ένα δερμάτινο ζωνάκι σε καφέ χρώμα.Έχει 6.5 εκ. μπορ (γείσο) ..
38,00€
Ιντυ Trimmed Straw Leather Band Ivory Ιντυ Trimmed Straw Leather Band Ivory
Νέο
Καλοκαιρινό μαλακό καπέλο σε στυλ ίντυ, ραμμένο περιμετρικά, φτιαγμένο από ένα καινούργιο τύπο φυσικού ψαθόχαρτου που δίνει απόλυτα την αίσθηση της ψάθας σε εκρού χρώμα. Μια όμορφη πινελιά είναι η διακόσμηση του που έχει γίνει με ένα δερμάτινο ζωνάκι σε καφέ χρώμα.Έχει 6.5 εκ. μπορ (γείσο)..
38,00€
Το Cuba είναι ένα μαλακό καλοκαιρινό καπέλο σε στύλ ίντυ, ραμμένο περιμετρικά, φτιαγμένο από φυσικό ψαθόχαρτο. Έχει ένα  διαχρονικό μαύρο χρώμακαι είναι διακοσμημένο με μια φαρδιά γκρο κορδέλα στο ίδιο χρώμα. Έχει 6.5 εκ. μπορ (γείσο) και είναι ιδανικό για να φορεθεί τόσο στη πόλη, που θα ..
28,00€
Το Cuba είναι ένα μαλακό καλοκαιρινό καπέλο σε στύλ ίντυ, ραμμένο περιμετρικά, φτιαγμένο από φυσικό ψαθόχαρτο. Έχει ένα όμορφο γκρι χρώμα και είναι διακοσμημένο με μια φαρδιά γκρο κορδέλα στο ίδιο χρώμα. Έχει 6.5 εκ. μπορ (γείσο) και είναι ιδανικό για να φορεθεί τόσο στη πόλη, που θα δώσει ένα ..
28,00€
Το Cuba είναι ένα μαλακό καλοκαιρινό καπέλο σε στύλ ίντυ, ραμμένο περιμετρικά, φτιαγμένο από φυσικό ψαθόχαρτο. Έχει ένα όμορφο ουδέτεροανοιχτό μπεζ χρώμα και είναι διακοσμημένο με μια φαρδιά μπλε γκρο κορδέλα. Έχει 6.5 εκ. μπορ (γείσο) και είναι ιδανικό για να φορεθεί τόσο στη πόλη, που θα δώσε..
28,00€
Cuba Fedora Ivory Stripped R Brick Cuba Fedora Ivory Stripped R Brick
Νέο
Το Cuba Fedora είναι ένα μαλακό καλοκαιρινό καπέλο σε στυλ ρεπούμπλικου, ραμμένο στο χέρι, φτιαγμένο από φυσικό ψαθόχαρτο σε μπεζ ανοιχτό χρώμα. Έχει 6 εκ. μπορ (γείσο) και για γαρνιτούρα έχει μια όμορφη ριγέ κορδέλα στα χρώματα του κεραμιδί και μπλε.Είναι ιδανικό καπέλο να φορεθεί τόσο μέ..
28,00€
Το Cuba Fedora είναι ένα μαλακό καλοκαιρινό καπέλο σε στυλ ρεπούμπλικου, ραμμένο στο χέρι, φτιαγμένο από φυσικό ψαθόχαρτο που συνδυάζει πολύ όμορφατο γκρί με το λευκό χρώμα. Έχει 6 εκ. μπορ (γείσο) με γκρο κορδέλα σε γκρί χρώμα για γαρνιτούρα και είναι ιδανικό να φορεθεί τόσο μέσα στη πόλη, που θα δ..
28,00€
Το Cuba Fedora είναι ένα μαλακό καλοκαιρινό καπέλο σε στυλ ρεπούμπλικου, ραμμένο στο χέρι, φτιαγμένο από φυσικό ψαθόχαρτο σε μια όμορφη διχρωμία εκρού και ταμπά χρώματος. Έχει 6 εκ. μπορ (γείσο) και για γαρνιτούρα έχει μια όμορφηριγέ κορδέλα στα χρώματα του ταμπά, μπλε και εκρού. Είναι ιδα..
28,00€
Το Cuba Fedora είναι ένα μαλακό καλοκαιρινό καπέλο σε στυλ ρεπούμπλικου, ραμμένο στο χέρι, φτιαγμένο από φυσικό ψαθόχαρτο σε μια όμορφη διχρωμία που συνδυάζει το εκρού στη κορώνα και το μπλε με το μπεζ στο γείσο του. Έχει 6 εκ. μπορ (γείσο) και για γαρνιτούρα έχει μια όμορφη ριγέ κορδέλα στα χρ..
28,00€
Το Cuba Fedora είναι ένα μαλακό καλοκαιρινό καπέλο σε στυλ ρεπούμπλικου, ραμμένο στο χέρι, φτιαγμένο από φυσικό ψαθόχαρτο σε μπεζ ανοιχτό χρώμα. Έχει 6 εκ. μπορ (γείσο) και για γαρνιτούρα έχει μια όμορφη ριγέ κορδέλα στα χρώματα του γκρι. Είναι ιδανικό καπέλο να φορεθεί τόσο μέσα στη ..
28,00€
Το Cuba Fedora είναι ένα μαλακό καλοκαιρινό καπέλο σε στυλ ρεπούμπλικου, ραμμένο στο χέρι, φτιαγμένο από φυσικό ψαθόχαρτο σε μια όμορφη διχρωμία που συνδυάζει το μπεζ και το μαύρο χρώμα. Έχει 6 εκ. μπορ (γείσο) και για γαρνιτούρα έχει μια γκρο κορδέλα σε μαύρο χρώμα. Είναι ιδανικό καπέλο ν..
28,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 12 (1 Σελ.)