Μενού
Your Cart

Καπέλα Bucket

Καπέλο Bucket Corduroy Camel
Νέο
Χειμερινό καπέλο κατασκευασμένο εξ' ολοκλήρου στην Ιταλία από ένα πολύ μαλακό ύφασμα κοτλέ σε καμηλό χρώμα. Εσωτερικά έχει φόδρα για μεγαλύτερη προστασία από το κρύο.Είναι πολύ εύκολο στη μεταφορά του αφού διπλώνει και μπαίνει στη τσάντα όποτε δε το φοράτε.Το συγκεκριμένο καπέλο θα δώσει ένα πο..
29,00€
Καπέλο Bucket Corduroy Μωβ
Νέο
Χειμερινό καπέλο κατασκευασμένο εξ' ολοκλήρου στην Ιταλία από ένα πολύ μαλακό ύφασμα κοτλέ σε μωβ χρώμα. Εσωτερικά έχει φόδρα για μεγαλύτερη προστασία από το κρύο.Είναι πολύ εύκολο στη μεταφορά του αφού διπλώνει και μπαίνει στη τσάντα όποτε δε το φοράτε.Το συγκεκριμένο καπέλο θα δώσει ένα πολύ ..
29,00€
Καπέλο Bucket Corduroy Πετρόλ
Νέο
Χειμερινό καπέλο κατασκευασμένο εξ' ολοκλήρου στην Ιταλία από ένα πολύ μαλακό ύφασμα κοτλέ σε πετρόλ χρώμα. Εσωτερικά έχει φόδρα για μεγαλύτερη προστασία από το κρύο.Είναι πολύ εύκολο στη μεταφορά του αφού διπλώνει και μπαίνει στη τσάντα όποτε δε το φοράτε.Το συγκεκριμένο καπέλο θα δώσει ένα πο..
29,00€
Καπέλο Bucket Corduroy Senape
Νέο
Χειμερινό καπέλο κατασκευασμένο εξ' ολοκλήρου στην Ιταλία από ένα πολύ μαλακό ύφασμα κοτλέ σε σινάπι κίτρινο χρώμα. Εσωτερικά έχει φόδρα για μεγαλύτερη προστασία από το κρύο.Είναι πολύ εύκολο στη μεταφορά του αφού διπλώνει και μπαίνει στη τσάντα όποτε δε το φοράτε.Το συγκεκριμένο καπέλο θα δώσε..
29,00€
Καπέλο Bucket Pied de Poule Ασπρόμαυρο
Νέο
Χειμερινό καπέλο κατασκευασμένο εξ' ολοκλήρου στην Ιταλία από ένα πολύ μαλακό ύφασμα στο παριζιάνικο και πολύ elegantσχέδιο υφάσματος pied de poule στους τόνους του λευκού και του μαύρου με κόκκινες πινελιές.Εσωτερικά έχει φόδρα για μεγαλύτερη προστασία από το κρύο.Είναι πολύ εύκολο στη μεταφορά του..
29,00€
Καπέλο Bucket Pied de Poule Κόκκινο
Νέο
Χειμερινό καπέλο κατασκευασμένο εξ' ολοκλήρου στην Ιταλία από ένα πολύ μαλακό ύφασμα στο παριζιάνικο και πολύ elegant σχέδιο υφάσματος pied de poule στους τόνους του κόκκινου και του μπεζ.Εσωτερικά έχει φόδρα για μεγαλύτερη προστασία από το κρύο.Είναι πολύ εύκολο στη μεταφορά του αφού διπλώνει και μ..
29,00€
Γυναικείο καπέλο σε σχέδιο bucket φτιαγμένο από ένα εξαιρετικά απαλό teddy fleece για μια ζεστή αίσθηση σε εκρού χρώμα.Είναι ένα μοντέρνο καπέλο το οποίο μπορείτε να το φοράτε από το πρωί έως το βράδυ συμπληρώνοντας τέλεια μια casual εμφάνιση, ενώ παράλληλα είναι πολύ βολικό αφού όταν θέλετε μπ..
34,00€
Bucket Hat Faux Sheepskin Μαύρο
Νέο
Γυναικείο καπέλο σε σχέδιο bucket φτιαγμένο από ένα εξαιρετικά απαλό teddy fleece για μια ζεστή αίσθηση σε μαύρο χρώμα.Είναι ένα μοντέρνο καπέλο το οποίο μπορείτε να το φοράτε από το πρωί έως το βράδυ συμπληρώνοντας τέλεια μια casual εμφάνιση, ενώ παράλληλα είναι πολύ βολικό αφού όταν θέλετε μπ..
34,00€
Bucket Hat Faux Sheepskin Μπεζ
Νέο
Γυναικείο καπέλο σε σχέδιο bucket φτιαγμένο από ένα εξαιρετικά απαλό teddy fleece για μια ζεστή αίσθηση σε μπεζ χρώμα.Είναι ένα μοντέρνο καπέλο το οποίο μπορείτε να το φοράτε από το πρωί έως το βράδυ συμπληρώνοντας τέλεια μια casual εμφάνιση, ενώ παράλληλα είναι πολύ βολικό αφού όταν θέλετε μπο..
34,00€
Καπέλο Bucket Animal Print
Νέο
Χειμερινό μάλλινο καπέλο κατασκευασμένο εξ' ολοκλήρου στην Ιταλία από ένα πολύ εντυπωσιακό animal print ύφασμαστους τόνους του καφέ, μπεζ και μαύρου.Εσωτερικά έχει μαλακή φόδρα για μεγαλύτερη προστασία από το κρύο.Είναι πολύ εύκολο στη μεταφορά του αφού διπλώνει και μπαίνει στη τσάντα όποτε δε το φο..
34,00€
Μάλλινο Bucket Plaid Γκρι
Νέο
Γυναικείο μάλλινο καπέλο σε σχέδιο bucket σε ένα πολύ όμορφο σπορ καρώ στους τόνους του γκρι, μπορντό και μαύρου χρώματος με ένα ταιριαστό λουλούδι από το ίδιο ύφασμα και στα ίδια χρώματα στη δεξιά πλευρά για γαρνιτούρα. Ένα πολύ ελαφρύ, μαλακό και ζεστό καπελάκι το οποίο μπορείτε να το φο..
34,00€
Μάλλινο Bucket Plaid Μπεζ
Νέο
Γυναικείο μάλλινο καπέλο σε σχέδιο bucket σε ένα πολύ όμορφο σπορ καρώ στους τόνους του μπεζ και μπορντό χρώματος με ένα ταιριαστό λουλούδι από το ίδιο ύφασμα και στα ίδια χρώματα στη δεξιά πλευρά για γαρνιτούρα. Ένα πολύ ελαφρύ, μαλακό και ζεστό καπελάκι το οποίο μπορείτε να το φοράτε από..
34,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 27 (3 Σελ.)
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Παρακαλώ ελέγξτε την πολιτική απορρήτου και κάντε κλικ στο κουμπί αποδοχής