Μενού
Your Cart

Καπέλα Bucket

Χειμερινό καπέλο κατασκευασμένο εξ' ολοκλήρου στην Ιταλία από ένα πολύ μαλακό ύφασμα κοτλέ σε καμηλό χρώμα. Εσωτερικά έχει φόδρα για μεγαλύτερη προστασία από το κρύο.Είναι πολύ εύκολο στη μεταφορά του αφού διπλώνει και μπαίνει στη τσάντα όποτε δε το φοράτε.Το συγκεκριμένο καπέλο θα δώσει ένα πο..
29,00€
Χειμερινό καπέλο κατασκευασμένο εξ' ολοκλήρου στην Ιταλία από ένα πολύ μαλακό ύφασμα κοτλέ σε μωβ χρώμα. Εσωτερικά έχει φόδρα για μεγαλύτερη προστασία από το κρύο.Είναι πολύ εύκολο στη μεταφορά του αφού διπλώνει και μπαίνει στη τσάντα όποτε δε το φοράτε.Το συγκεκριμένο καπέλο θα δώσει ένα πολύ ..
29,00€
Χειμερινό καπέλο κατασκευασμένο εξ' ολοκλήρου στην Ιταλία από ένα πολύ μαλακό ύφασμα κοτλέ σε πετρόλ χρώμα. Εσωτερικά έχει φόδρα για μεγαλύτερη προστασία από το κρύο.Είναι πολύ εύκολο στη μεταφορά του αφού διπλώνει και μπαίνει στη τσάντα όποτε δε το φοράτε.Το συγκεκριμένο καπέλο θα δώσει ένα πο..
29,00€
Χειμερινό καπέλο κατασκευασμένο εξ' ολοκλήρου στην Ιταλία από ένα πολύ μαλακό ύφασμα κοτλέ σε σινάπι κίτρινο χρώμα. Εσωτερικά έχει φόδρα για μεγαλύτερη προστασία από το κρύο.Είναι πολύ εύκολο στη μεταφορά του αφού διπλώνει και μπαίνει στη τσάντα όποτε δε το φοράτε.Το συγκεκριμένο καπέλο θα δώσε..
29,00€
Χειμερινό καπέλο κατασκευασμένο εξ' ολοκλήρου στην Ιταλία από ένα πολύ μαλακό ύφασμα στο παριζιάνικο και πολύ elegantσχέδιο υφάσματος pied de poule στους τόνους του λευκού και του μαύρου με κόκκινες πινελιές.Εσωτερικά έχει φόδρα για μεγαλύτερη προστασία από το κρύο.Είναι πολύ εύκολο στη μεταφορά του..
29,00€
Χειμερινό καπέλο κατασκευασμένο εξ' ολοκλήρου στην Ιταλία από ένα πολύ μαλακό ύφασμα στο παριζιάνικο και πολύ elegant σχέδιο υφάσματος pied de poule στους τόνους του κόκκινου και του μπεζ.Εσωτερικά έχει φόδρα για μεγαλύτερη προστασία από το κρύο.Είναι πολύ εύκολο στη μεταφορά του αφού διπλώνει και μ..
29,00€
Γυναικείο καπέλο σε σχέδιο bucket φτιαγμένο από ένα εξαιρετικά απαλό teddy fleece για μια ζεστή αίσθηση σε εκρού χρώμα.Είναι ένα μοντέρνο καπέλο το οποίο μπορείτε να το φοράτε από το πρωί έως το βράδυ συμπληρώνοντας τέλεια μια casual εμφάνιση, ενώ παράλληλα είναι πολύ βολικό αφού όταν θέλετε μπ..
34,00€
Γυναικείο καπέλο σε σχέδιο bucket φτιαγμένο από ένα εξαιρετικά απαλό teddy fleece για μια ζεστή αίσθηση σε μαύρο χρώμα.Είναι ένα μοντέρνο καπέλο το οποίο μπορείτε να το φοράτε από το πρωί έως το βράδυ συμπληρώνοντας τέλεια μια casual εμφάνιση, ενώ παράλληλα είναι πολύ βολικό αφού όταν θέλετε μπ..
34,00€
Γυναικείο καπέλο σε σχέδιο bucket φτιαγμένο από ένα εξαιρετικά απαλό teddy fleece για μια ζεστή αίσθηση σε μπεζ χρώμα.Είναι ένα μοντέρνο καπέλο το οποίο μπορείτε να το φοράτε από το πρωί έως το βράδυ συμπληρώνοντας τέλεια μια casual εμφάνιση, ενώ παράλληλα είναι πολύ βολικό αφού όταν θέλετε μπο..
34,00€
Χειμερινό μάλλινο καπέλο κατασκευασμένο εξ' ολοκλήρου στην Ιταλία από ένα πολύ εντυπωσιακό animal print ύφασμαστους τόνους του καφέ, μπεζ και μαύρου.Εσωτερικά έχει μαλακή φόδρα για μεγαλύτερη προστασία από το κρύο.Είναι πολύ εύκολο στη μεταφορά του αφού διπλώνει και μπαίνει στη τσάντα όποτε δε το φο..
34,00€
Γυναικείο μάλλινο καπέλο σε σχέδιο bucket σε ένα πολύ όμορφο σπορ καρώ στους τόνους του γκρι, μπορντό και μαύρου χρώματος με ένα ταιριαστό λουλούδι από το ίδιο ύφασμα και στα ίδια χρώματα στη δεξιά πλευρά για γαρνιτούρα. Ένα πολύ ελαφρύ, μαλακό και ζεστό καπελάκι το οποίο μπορείτε να το φο..
34,00€
Μάλλινο Bucket Plaid Μπεζ
Out Of Stock
Γυναικείο μάλλινο καπέλο σε σχέδιο bucket σε ένα πολύ όμορφο σπορ καρώ στους τόνους του μπεζ και μπορντό χρώματος με ένα ταιριαστό λουλούδι από το ίδιο ύφασμα και στα ίδια χρώματα στη δεξιά πλευρά για γαρνιτούρα. Ένα πολύ ελαφρύ, μαλακό και ζεστό καπελάκι το οποίο μπορείτε να το φοράτε από..
34,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 27 (3 Σελ.)