Μενού
Your Cart

Pork Pie

Το Pork Pie είναι το ιδανικό σχέδιο καπέλου για όσους αγαπούν το διακριτικό στυλ. Έχει 4 εκ. μπορ (γείσο) ,είναι διακοσμημένο με  μαύρη γκροκορδέλα ενώ η κορώνα του έχει σχέδιο σταγόνας. Φτιαγμένο από μαλακό μάλλινο feltro, μπορεί να φορεθεί καθημερινά και σε κάθε περίστασηδίνοντας μια εξαιρετι..
29,00€
Το Pork Pie είναι το ιδανικό σχέδιο καπέλου για όσους αγαπούν το διακριτικό στυλ. Έχει 3.5 εκ. μπορ (γείσο), η κορώνα του έχει σχέδιο διαμαντιού ενώ είναι διακοσμημένο με μια πολύ όμορφη και απόλυτα ταιριαστή ριγέ κορδέλα για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.Φτιαγμένο από ένα αρκετά μαλακό  μάλλινο f..
34,00€
Το Pork Pie είναι το ιδανικό σχέδιο καπέλου για όσους αγαπούν το διακριτικό στυλ. Έχει 3.5 εκ. μπορ (γείσο), η κορώνα του έχει σχέδιο διαμαντιού ενώ είναι διακοσμημένο με μια πολύ όμορφη και απόλυτα ταιριαστή ριγέ κορδέλα στους τόνους του μουσταρδί και μπλε για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.Φτιαγμ..
34,00€
Το Pork Pie είναι το ιδανικό σχέδιο καπέλου για όσους αγαπούν το διακριτικό στυλ. Έχει 3.5 εκ. μπορ (γείσο), η κορώνα του έχει σχέδιο διαμαντιού ενώ είναι διακοσμημένο με μια πολύ όμορφη και απόλυτα ταιριαστή ριγέ κορδέλα στους τόνους του καφέ και του μπεζ για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.Φτ..
34,00€
Το Pork Pie είναι το ιδανικό σχέδιο καπέλου για όσους αγαπούν το διακριτικό στυλ. Έχει 3.5 εκ. μπορ (γείσο), η κορώνα του έχει σχέδιο διαμαντιού ενώ είναι διακοσμημένο με απόλυτα ταιριαστή μαύρη γκρο κορδέλα για ένα ευκολοσυνδύαστο αποτέλεσμα.Φτιαγμένο από ένα αρκετά μαλακό μάλλινο feltro, μπορ..
34,00€
Το Pork Pie είναι το ιδανικό σχέδιο καπέλου για όσους αγαπούν το διακριτικό στυλ. Έχει 3.5 εκ. μπορ (γείσο) ενώ έχει ένα πολύ ευκολοσυνδύαστο γκρι χρώμαΗ κορώνα του έχει σχέδιο διαμαντιού και είναι διακοσμημένο με ένα δερμάτινο λεπτό γκρι ζωνάκι.Φτιαγμένο από ένα αρκετά μαλακό και απαλό στην αίσθηση..
34,00€
Το Pork Pie είναι το ιδανικό σχέδιο καπέλου για όσους αγαπούν το διακριτικό στυλ. Έχει 3.5 εκ. μπορ (γείσο) ενώ έχει ένα πολύ ευκολοσυνδύαστο λαδί χρώμα. Η κορώνα του έχει σχέδιο διαμαντιού και είναι διακοσμημένο με ένα δερμάτινο λεπτό καφέ ζωνάκι.Φτιαγμένο από ένα αρκετά μαλακό και απαλό στην αίσθη..
34,00€
Το Pork Pie είναι το ιδανικό σχέδιο καπέλου για όσους αγαπούν το διακριτικό στυλ. Έχει 3.5 εκ. μπορ (γείσο) και η κορώνα του έχει σχέδιο διαμαντιού ενώ είναι διακοσμημένο με ένα δερμάτινο λεπτό μαύρο ζωνάκι με μικρές camel λεπτομέρειες.Φτιαγμένο από ένα αρκετά μαλακό και απαλό στην αίσθηση μάλλινο f..
34,00€
Χειμερινό καπέλο σε σχέδιο Pork Pie ιδανικό για όσους αγαπούν το διακριτικό στυλ  αφού έχει 3.5 εκ. μπορεί (γείσο). Φτιαγμένο από100% feltro μερινό με τη κορώνα του σε σχέδιο διαμαντιού και διακοσμημένο με δερμάτινο καφέ ζωνάκι. Η ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου καπέλου όμως είναι η ενδιαφ..
38,00€
Το Pork Pie είναι το ιδανικό σχέδιο καπέλου για όσους αγαπούν το διακριτικό στυλ. Έχει 3.5 εκ. μπορ (γείσο) και έχει ένα πρωτότυπο σχέδιο σε prince de galle καρό το οποίο συνδυάζει το μπορντό και το μαύρο χρώμα. Είναι διακοσμημένο με 4 εκ. μαύρη γκρο κορδέλα και η κορώνα του έχει σχέδιο σε οβάλ..
32,00€
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Παρακαλώ ελέγξτε την πολιτική απορρήτου και κάντε κλικ στο κουμπί αποδοχής